Workshop Clown spel

Clownspel

De clown leeft in het nu, oordeelt niet, verwondert zich en kan spelen met elk voorwerp. Om even in de huid te kruipen van een clown dat vraagt om uit te stappen uit je denken en te belanden in het doen.

Elk mens is gemaakt met zijn eigen talent(en) en ieder is uniek, maar toch willen we zijn als die ander of durven we niet anders te zijn. Bang voor veroordeling of om er niet bij te horen.

De clown in jezelf kan je helpen om (te durven) zijn wie je bent (in elke emotie), niets is te gek, zonder oordeel waarnemen, fantasie te prikkelen, samen te spelen, te genieten in het nu, te leren loslaten wat is geweest of nog gaat komen. De clown in jezelf geeft vrijheid als mens..

De workshop is geschikt voor groepen kinderen (vanaf 5 jaar) of (bestaande) groepen volwassenen.

De onderdelen die aanbod komen in de workshop Clownspel:

  • Introductie
  • Kennismakingsspel
  • Ontvang je neus
  • De wandel van een clown
  • Interactie met de ander
  • Voorwerpenspel
  • Clown op de voorgrond

Workshop clownspel kan aangeboden worden in 1 uur/2 uur/4 uur. Meerdere uren kunnen ook verspreidt worden over dagen of weken. De workshop is geschikt voor groepen kinderen (vanaf 5 jaar) of (bestaande) groepen volwassenen. Leuk voor een teamuitje, kinderwerkers, vriendenclub, kring of voor iedereen die het leuk lijkt. De gewenste groepsgrootte maximaal 10 personen.

Kim: ”Toen ik werd gevraagd door Peter of ik met hem Clown wilde spelen, was ik een verlegen meisje die wél wilde maar niet durfde omdat ik me verschrikkelijk veel aan trok van wat anderen over mij vonden of zeiden. En toch omdat hij in mij geloofde, durfde ik het aan. Als ik nu terug kijk wat het me tot nu persoonlijk heeft gebracht; Vrijheid; om te zijn wie ík ben in elk moment.”

 

Durf jij (ook) die stap te wagen?

 

 


Informatie aanvragen Bekijk onze tarieven