Kindertheater

Kindertheater

Clownsduo Piewie & Kiewie hebben een 60 minuten durende kindertheatervoorstelling”De Verrassing” bedoeld voor kinderen van 4 t/m 8 jaar.

Foto Piewie & Kiewie

Piewie heeft een verrassing voor Kiewie, maar die is zoek..als dat maar goed komt! Zal Piewie zijn verrassing wel kunnen geven aan Kiewie?

Bekijk de theatertarieven of neem contact op voor een theatervoorstelling op maat.

Clownsduo Piewie & Kiewie hebben ook een kindertheatervoorstelling: ”Licht geven”. Deze voorstelling heeft een Christelijke boodschap. Thema’s die hierin verwerkt zijn; vriendschap, elkaar helpen, sámen is veel leuker.. Deze voorstelling duurt 60 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar t/m 8 jaar.

Kiewie vindt een cadeau met een briefje. Ze is erg nieuwsgierig wat er in het cadeau zit, maar ze heeft Piewie belooft het niet open te maken. Zou ze zich aan haar belofte kunnen houden?

De nieuwste voorstelling van Piewie & Kiewie heet: ‘We gaan op reis en nemen mee?’

Piewie & Kiewie gaan op vakantie en wat nemen ze mee? Veeeeel spullen, maar op hun bestemming leren ze een wijze les!

Een christelijke voorstelling die geschikt is voor kinderen in de leeftijd van 4-8 jaar. De bijbeltekst; ‘Uw Woord is een lamp op mijn voet en een licht op mijn pad’ (psalm 119:105) wordt op een speelse manier geleerd.

Leuk voor op een camping, kerkdienst, kinderdienst, VBC-feest of gemeenteweekend e.d.

Bekijk de theatertarieven of neem contact op voor een theatervoorstelling op maat. dotje en snotje

Met een nieuw duo is Piewie & Kiewie Events uitgebreid: De tweeling Dotje&Snotje. Dit duo heeft een eigen educatieve kindertheatervoorstelling. Over dit project is er binnenkort meer bekend.. Wordt Vervolgd…

Straattheater

Ook kan het clownsduo Piewie & Kiewie een evenement opvrolijken door zich te mengen tussen de bezoekers en daar te zorgen voor de nodige (geïmproviseerde) interactie. Ze dansen, vouwen ballonnen en maken muziek op hun melodica.

Speciale wensen? Neem contact op met Piewie en Kiewie Events voor de Straattheater mogelijkheden. Bekijk het tarief voor straattheater.

Een ander straattheater Clownsduo is ontstaan. De EvangelisatieClowns Sien & Dien hebben attributen bij zich om Gods liefde te verbeelden. ”Mensen worden gezien en gediend” Geschikt voor evangelisatieprojecten, kerken, gemeenteweekenden,conferenties e.d. Ze spelen in wat ze zien en wat er ontstaat.

Sien & Dien

Ze praten niet veel maar doen vooral! Sien & Dien willen mensen prikkelen, inspireren, denkstof geven, laten voelen, laten stil staan, laten lachen, laten genieten in Gods liefde want Hij heeft ons allen leven gegeven.
‘Mensen worden gezien en gediend.’

 

 

 

 


Informatie aanvragen Bekijk onze tarieven