Sinterklaasbezoek Ede

Sinterklaas en Zwarte Piet komen bij u thuis of bij uw bedrijf. Sinds 2001 bezoeken Piewie en Kiewie Events jaarlijks vele scholen, bedrijven en particulieren.

Voor een gezellige avond met het echte Sinterklaas-gevoel bent u aan het juiste adres bij Piewie en Kiewie Events.
Sinterklaas en Zwarte Piet komen de pakjes bij u bezorgen en lezen voor uit het grote boek.

 

Bedrijfsbezoek: Sint met 2 Pieten

Sinterklaas komt met twee Pieten op bezoek. Er is gelegenheid om met Sinterklaas op de foto te gaan, met de Pieten te springen en wat strooigoed te krijgen.

 

Bedrijfsbezoek Sint met 3 Pieten

Sinterklaas komt met drie Pieten op bezoek. Er is gelegenheid om met Sinterklaas op de foto te gaan. De kinderen kunnen bij Sinterklaas op schoot komen, met de Pieten te dansen en natuurlijk delen de Pieten strooigoed uit.

 

Scholenbezoek  Sint met twee Pieten.

Sinterklaas komt bij u langs op school. Sinterklaas wordt verwelkomd op school, daarna gaat Sinterklaas met zijn Pieten de klassen rond.

 

****Nieuw**** Huisbezoek ‘speciale gasten’ (verstandelijk en/of lichamelijk beperkten)

Sinterklaas komt met 1 Piet op bezoek. Sinterklaas en Zwarte Piet zijn pedagogisch onderlegd om de juiste middelen en materialen in te zetten. Tijdens dit huisbezoek proberen we de zintuigen te prikkelen, zoals kriebelen aan de baard, proeven en ruiken marsepein, voelen aan veren om op die manier een bijzonder bezoek te creëren.

 

Bezoek bij de instelling ‘speciale gasten’ (verstandelijk en/of lichamelijk beperkten)

Sinterklaas komt met 1 piet langs. Sinterklaas en Zwarte Piet zijn pedagogisch onderlegd om de juiste middelen en materialen in te zetten om aan te sluiten bij de wensen van onze bijzondere gasten. Tijdens dit bezoek proberen we de zintuigen te prikkelen om zo op die manier een bijzonder bezoek te creëren.

 

Sinterklaasvoorstelling “De pepernoten zijn verdwenen”.

Sinterklaasvoorstelling “de pepernoten zijn zoek” is een doldwaze voorstelling met 5 karakters. Waarbij Sinterklaas op bezoek komt, maar waar er ook van alles mis gaat.

 

Sinterklaasintocht met 1 Sinterklaas en 8 pieten.

Sinterklaas komt met zijn 8 pieten de boel op stelten zetten. De pieten vermaken de kinderen met spelletjes, ballonnen en er is volop strooigoed aanwezig.

 

 

Piewie en Kiewie Events zorgen voor een geslaagd sinterklaasbezoek in Ede en omgeving.

 

Bekijk ons  Sinterklaastarief .


Informatie aanvragen Bekijk onze tarieven