Kindertheater

Piewie-&-Kiewie-(geen-tekst)  Theatervoorstelling

Ook op grote evenementen en partijen zorgen Piewie en Kiewie voor vermaak. Speciaal voor de grotere feestgelegenheden (bijvoorbeeld een buurtfeest of bedrijfsevenement) hebben Piewie en Kiewie een kindertheaterprogramma samengesteld. De voorstelling van het kindertheater is bedoeld voor kinderen van vier t/m acht jaar met als thema ´De verrassing´.

Piewie heeft een verrassing voor Kiewie, maar die is zoek… als dat maar goed komt! Zal Piewie zijn verrassing wel aan Kiewie kunnen geven?

Tijdens deze één uur durende theatershow zit iedereen op het puntje van zijn stoel.

Bekijk ons theatertarief of neem contact op met ons voor een theatervoorstelling op maat.

 

Theatervoorstelling Piewie & Kiewie ´Licht geven!´ (Christelijke boodschap)

In de voorstelling ‘Licht geven’ komen de volgende thema’s aan bod: vriendschap, behulpzaam zijn en samen doen. Deze voorstelling is prima te boeken voor gemeenten, kerken of voor bedrijven die graag een voorstelling willen met een Christelijke boodschap.

Piewie & Kiewie zijn de beste vrienden. Kiewie vindt een kado met een briefje..Ben jij ook net zo benieuwd als Piewie, wat er op het briefje staat? Kom jij ons helpen want sámen vinden wij veel leuker..

Straattheater

Ook kunnen de clowns Piewie en Kiewie een evenement opvrolijken door zich te mengen tussen de bezoekers en daar te zorgen voor de nodige (geïmproviseerde) interactie. Ze dansen, vouwen ballonnen en maken muziek op hun melodica.

Speciale wensen? Neem contact op met Piewie en Kiewie Events voor de mogelijkheden. Bekijk ons tarief voor straattheater.


Informatie aanvragen Bekijk onze tarieven